egészséges életmód

YiYa D3-vitamin & K2-vitamin komplex - kiemelkedő K2-vitamin tartalom!

az egészséges csontozatért, fogazatért, valamint a meszesedés folyamatának megakadályozására¹

YiYa D3-vitamin & K2-vitamin komplex kapszula A D3-vitamin, K1-, K2- és A-vitamin létfontosságú, zsírban oldódó vitaminok. Rendkívül sokoldalú, alapvető jelentőségű vitamincsaládot alkotnak, azonban optimális működésükhöz szigorúan együttes jelenlétük szükséges a szervezetben. Napjainkban téves módon sokan önálló komponensként használják ezeket a hatóanyagokat, ahelyett, hogy együttesen, szinergikus kombinációban tennék.

A termék kiemelkedően magas K2-vitamin tartalommal rendelkezik a hatékonyság érdekében, amivel jelenleg egyedülállónak számít Magyarországon. Termékünk kizárólag transz-állapotú menakinon-7 molekula izomereket tartalmaz, amely a K2-vitamin egyik biológiailag aktív formája a természetben.

A D3-, K1-, K2- és A-vitamin érdemei elvitathatatlanok. Támogatják a csontsűrűség megőrzését, és gátolják ereink elmeszesedését. Pozitív hatással vannak a kognitív (szellemi) képességre és immunrendszerünk működésére. Emellett a rákos megbetegedések, szívproblémák, diabétesz, szklerózis multiplex és autoimmun betegségek kockázatát is csökkentik [1-40].

Termékünket K1-vitaminnal bővítettük! A K1-vitamin főleg a sötétzöld leveles zöldségekben található meg (pl. spenót, saláta), míg a K2-vitamin főleg állati termékekben található meg (hús, sajt és tojás). A K1-vitamin élettani hatásai sok hasonlóságot mutatnak a K2-vitaminéval. A K1-vitamin a bélnyálkahártyán és más szervekben történő felszívódása közben metabolikus átalakulás útján részben K2-vitaminná (MK-4 forma) is alakul, amely egy másik fontos, biológialiag aktív formája a K2-vitaminnak.

A K1- és K2-vitamin a véralvadást befolyásolja. Ha Ön jelenleg kumarin vagy warfarin típusú gyógyszeres kezelés alatt áll, ne használja a terméket!

D3 & K2-vitamin
:
5300 Ft
/ doboz (60 db kapszula)