Vásárlás menete, Szállítási információk

Útmutató a vásárláshoz: » a vásárlás lépései képekben vásárlás menete

  • 1. A "Termékek" oldalon helyezzük a termékeket a kosárba
  • 2. Nyomjuk meg a “Rendeléshez” gombot
  • 3. Adjuk meg szállítási adatainkat
  • 4. Válasszuk ki, hogy utánvéttel, átutalással vagy bankkártyával kívánunk-e fizetni
  • 5. Ellenőrizzük adatainkat, és küldjük el a rendelést

Rendelés: A megrendelés elküldését követően ön automatikus visszaigazolást kap a megadott e-mail címre. A megrendelések feldolgozása folyamatosan történik, adott munkanapon beérkezett vásárlások általában a következő 2 munkanapon kerülnek kiszállításra. Értesítjük, ha kipostáztuk a csomagot, és jelezzük Önnek a kiszállítás napját. A futár SMS értesítést küld a kiszállítás reggelén.

A szállítási költségek az alábbi táblázatban vannak összefoglalva:

Rendelt mennyiség Szállítás           díja*           Szállítási díj kedvezmény
1-2 doboz 1190 Ft
3-4 doboz 790 Ft -400 Ft
5 doboztól ingyenes -1190 Ft

* Postai címre és csomagpontra a szállítási költségek megegyeznek!

GLS külföldi szállítás

A kiszállítást a GLS futárcég végzi munkanapokon 8-17 óra között. A futárcég SMS üzenetben tájékoztatja a címzettet a csomag kézbesítésének reggelén. A szöveges üzenet tartalmazza a kézbesítés várható idejét egy 3 órás idősávban (pl.: 8 – 11 óra között) és a futár telefonszámát, akivel ha szükséges, még egyeztethet a kiszállítással kapcsolatban. A kiszállítás idősávját mi nem tudjuk előre meghatározni, ez a futár hatásköre. Ha Ön csak korlátozott időben elérhető, javasoljuk, válassza inkább a csomagpontra történő kiszállítást. (Amennyiben kéri, hogy a futár hívja is fel a kézbesítést megelőző 1 órán belül, kérjük, jelezze ezt a megjegyzés rovatban: "hívást is kérnék".)

Átvétel GLS csomagponton: Mostmár 400 település több mint 1000 csomagpontja közül választhat! Személyesen is átveheti csomagját az Önhöz legközelebb eső csomagponton. Kérjük ez esetben jelölje be a személyes átvétel opciót a lap alján, és válassza ki a kívánt csomagpontot. Adja meg pontos adatait, amelyek kizárólag a számlázáshoz lesznek felhasználva. Akár 4 átvevő személy is megadható a megjegyzésben. A csomag boltba érkezéséről SMS üzenetben értesítjük. A termékek átvételére 5 bolti nyitvatartási nap áll rendelkezésére. A rendelés összegét elővételben, vagy a boltban készpénzzel rendezheti. A szállítási díjat ez a kézbesítési forma nem módosítja. A csomagpontok részletes listáját a rendelési oldalon találja meg.

Átvétel GLS Automatából: A csomag GLS Automatába történő elhelyezésekor a címzett SMS-ben és/vagy emailen kap tájékoztatót a GLS Automata címéről, a csomagszámról és megkapja a felvételhez szükséges egyedi/egyszeri kódot. A csomagszám és a kód együttes birtokában tudja a címzett a GLS Automata ajtaját nyitni, csomagját felvenni. Utánvétes csomag esetén az utánvét megfizetése bankkártya terminálon keresztül lehetséges. Csak az utánvét összegének kifizetése esetén vehető fel a csomag. A sikeres csomagfelvételről és utánvét kifizetésről a címzett email visszaigazolást kap.

Szállítás külföldre: Új szolgáltatás! A YiYa termékeket mostmár külföldre is kiszállítjuk! Megbízható és gyors kiszállítás háztól-házig kedvező áron, európai országokba: Szlovákia, Románia, Ausztria, Németország, Csehország, Szlovénia, Horvátország, Lengyelország, Belgium, Hollandia, Luxemburg, Dánia, Franciaország, Olaszország, Írország, Spanyolország, Görögország, Portugália, Finnország. A címzett SMS üzenetet vagy e-mail értesítést kap az adott ország nyelvén, amely tartalmazza a csomagszámot, információt a várható kézbesítésről, valamint az adott országban elérhető módosítási lehetőségeket. A csomag útja nyomon követhető a GLS nyomkövetés oldalán az általunk elküldött linken. A kiszállítás általában 3-5 munkanapot vesz igénybe. Fizetés kizárólag bankkártyával lehetséges!

Fizetési módok:

» Fizetés utánvéttel: A vásárló az interneten keresztül leadott megrendelést a csomag kézhezvételekor, utánvéttel, a kézbesítőnek fizeti. Készpénzzel vagy bankkártyával fizethet.

» Fizetés előre utalással: A rendelés összértékét (szállítási költséggel együtt) kérjük az alábbi számlaszámra utalja át banki átutalással. A közlemény rovatba kérjük írja be rendeléskor kapott kódját. Kérjük, hogy az átutalást a rendeléssel egy időben végezze el, mivel csak az átutalt összeg beérkezése után postázzuk Önnek a csomagot. Ha az összeg 3 munkap elteltével sem érkezik meg számlaszumkra, rendelését automatikus törölni fogjuk. Banki adatok: YiYa étrend-kiegészítő család Kft., 10700440-71954772-51100005 (CIB Bank)

» Fizetés bankkártyával: A rendelés elküldése után rendszerünk átirányítja Önt a CIB Bank biztonságos fizetést garantáló oldalára, ahol a kártyaadatok megadásával indíthatja el a fizetési tranzakciót. A fizetést követően Ön visszatér a webáruház oldalára, ahol a tranzakció eredményéről kap visszaigazolást.

Törzsvásárlói akció: Rendszeres és hűseges vásárlóinknak szeretnénk kedvezni törzsvásárlói akciónkkal. Az akció minden internetes vásárlónkra vonatkozik, akinek rendeléseinek összértéke eléri a 40.000 Ft -ot. Emailben értesítjük Önt, ha törzsvásárlóvá vált, és az Ön nevére szóló személyes törzsvásárlói kuponkódot küldünk Önnek. A soron következő rendeléstől kezdve a kuponkód felhasználásával törzsvásárlóink állandó 10% árengedményben részesülnek termékeink árából, darabszámtól függetlenül. A szállítási költségek változatlanok maradnak.