Elérhetőségünk

Telefonos ügyfélszolgálat (általános információk, rendeléssel kapcsolatos kérdések): munkanapokon 8:00-13:00 óra között Tel.: 06-30-329-8929

Termékek használatával kapcsolatos szakmai tanácsadás: munkanapokon 8:00-13:00 óra között Tel.: 06-30-188-5903

Egészségmegőrzéssel, egészségvédő ajánlásokkal kapcsolatos szakmai tanácsadás: munkanapokon 8:00-13:00 óra között Tel.: 06-30-841-5510

YiYa logo YiYa étrend-kiegészítő család Kft.
Székhely: 2440 Százhalombatta, Erőmű út 3., Magyarország
A százhalombattai címen termékeket nem árusítunk és nem kézbesítünk!
Tel:06-30-329-8929 (ügyfélszolgálat, munkanapokon 8:00-13:00 óra között elérhető)
Cégjegyzékszám:13-09-204351
Adószám: 27340660-2-13
EU adószám: HU27340660
Bankszámlaszám: 10700440-71954772-51100005 (CIB Bank)
CIB BANK, 1027 Budapest, Medve u. 4-14, SWIFT/BIC: CIBHHUHB
Gyártóüzem: YiYa étrend-kiegészítő kapszulázó üzem
2440 Százhalombatta, Szabadság utca 8., NÉBIH nyilvántartási száma: 206243
NÉBIH tevékenység-azonosítója: NEBIH1064767933, NÉBIH létesítmény-azonosítója: NEBIH6011971072

Vásárlási információk

A YiYa termékek webáruházunkban vásárolhatók meg. Rendszeres vásárlóinknak 10% törzsvásárlói kedvezményt és több darab termék vásárlása esetén kedvezményes szállítási díjakat biztosítunk. A csomagokat futár viszi ki a megadott címre, ill. csomagpontba is lehet kérni a szállítást. Lehetséges fizetési módok: utánvét, bankkártya, átutalás.

Boltokban, drogériákban, gyógyszertárakban nem forgalmazzuk termékeinket, mert ez az értékesítési mód készítményeink árát jelentősen megnövelné. Kizárólag a webáruházon keresztül tudunk vásárlóinknak egyszerre magas minőséget és kedvező árakat biztosítani.

Webáruházban történő vásárlás: » a vásárlás lépései képekben

GLS külföldi szállítás

Rendelés menete: A beérkezett rendeléseket 2 munkanapon belül kézbesíti ki Önnek a GLS futárcég munkanapokon 8-17 óra között. Csomagpontba is kérheti a kiszállítást. A beérkező megrendelésről email-ben megerősítést küldünk. Értesítjük, ha kipostáztuk a csomagot, és jelezzük Önnek a kiszállítás napját. A futár SMS értesítést küld a kiszállítás reggelén a kiszállítás várható időpontjáról.

A szállítási költségek az alábbi táblázatban vannak összefoglalva. Több termék vásárlása esetén kedvezményes szállítási költséget biztosítunk:

Rendelt mennyiség Szállítás díja
1-2 doboz 1190 Ft
3-4 doboz 790 Ft
5 doboztól ingyenes!

» Szállítási lehetőségek - részletek

A kiszállítást a GLS futárcég végzi munkanapokon 8-17 óra között. A futárcég SMS üzenetben tájékoztatja a címzettet a csomag kézbesítésének reggelén. A szöveges üzenet tartalmazza a kézbesítés várható idejét egy 3 órás időintervallumban (pl.: 8 – 11 óra között) és a futár telefonszámát, akivel ha szükséges, még egyeztethet a kiszállítással kapcsolatban. (A kiszállítás időintervallumát mi nem tudjuk előre meghatározni, ez a futár hatásköre. A címzett telefonszámát mi ráírjuk a küldeményre, de a telefonos értesítés nem kötelező a futár részére, a szállítási díj ezt nem tartalmazza.) A futár összesen kétszer próbálja meg kézbesíteni a csomagot, ha ez nem sikerül neki, visszahozza a csomagot.

Átvétel GLS csomagponton: Mostmár 400 település több mint 1000 csomagpontja közül választhat! Személyesen is átveheti csomagját az Önhöz legközelebb eső csomagponton. Kérjük ez esetben jelölje be a személyes átvétel opciót a lap alján, és válassza ki a kívánt csomagpontot. Adja meg pontos adatait, amelyek kizárólag a számlázáshoz lesznek felhasználva. Akár 4 átvevő személy is megadható a megjegyzésben. A csomag boltba érkezéséről SMS üzenetben értesítjük. A termékek átvételére 5 bolti nyitvatartási nap áll rendelkezésére. (A rendelés összegét elővételben, vagy a boltban készpénzzel rendezheti.)

Átvétel GLS Automatából: A csomag GLS Automatába történő elhelyezésekor a címzett SMS-ben és/vagy emailen kap tájékoztatót a GLS Automata címéről, a csomagszámról és megkapja a felvételhez szükséges egyedi/egyszeri kódot. A csomagszám és a kód együttes birtokában tudja a címzett a GLS Automata ajtaját nyitni, csomagját felvenni. Utánvétes csomag esetén az utánvét megfizetése bankkártya terminálon keresztül lehetséges. Csak az utánvét összegének kifizetése esetén vehető fel a csomag. A sikeres csomagfelvételről és utánvét kifizetésről a címzett email visszaigazolást kap.

» Szállítás külföldre - részletek

Szállítás külföldre: A YiYa termékeket külföldre is kiszállítjuk! Megbízható és gyors kiszállítás háztól-házig kedvező áron, európai országokba: Szlovákia, Szlovénia, Ausztria, Csehország, Románia, Horvátország, Lengyelország, Németország, Belgium, Hollandia, Luxemburg, Dánia, Olaszország, Franciaország, Írország, Spanyolország, Görögország, Portugália, Finnország. A címzett SMS üzenetet és/vagy e-mail értesítést kap az adott ország nyelvén, amely tartalmazza a csomagszámot, információt a várható kézbesítésről, valamint az adott országban elérhető módosítási lehetőségeket. A csomag útja nyomon követhető a GLS nyomkövetés oldalán az általunk elküldött linken. Fizetés kizárólag bankkártyával lehetséges. Külföldi csomagpontokra nincs kiszállítás.

GLS külföldi szállítás

» Fizetési módok - részletek

» Fizetés utánvéttel: A Vásárló az interneten keresztül leadott megrendelést a csomag kézhezvételekor, utánvéttel, a kézbesítőnek fizeti (készpénzzel vagy bankkártyával).

» Fizetés előre utalással: A rendelés összértékét (szállítási költséggel együtt) kérjük az alábbi számlaszámra utalja át banki átutalással. A közlemény rovatba kérjük írja be rendeléskor kapott kódját. Kérjük, hogy az átutalást a rendeléssel egy időben végezze el, mivel csak az átutalt összeg beérkezése után postázzuk Önnek a csomagot. Banki adatok: YiYa étrend-kiegészítő család Kft., 10700440-71954772-51100005 (CIB Bank)

» Fizetés bankkártyával: A rendelés elküldése után rendszerünk átirányítja Önt a CIB Bank biztonságos fizetést garantáló oldalára, ahol a kártyaadatok megadásával indíthatja el a fizetési tranzakciót. A fizetést követően Ön visszatér a webáruház oldalára, ahol a tranzakció eredményéről kap visszaigazolást.

YiYa törzsvásárlói akció

Törzsvásárlói akció: Rendszeres és hűséges vásárlóinknak szeretnénk kedvezni törzsvásárlói akciónkkal. Az akció minden internetes vásárlónkra vonatkozik, akinek rendeléseinek összértéke eléri a 40.000 Ft -ot. Emailben értesítjük Önt, ha törzsvásárlóvá vált, és az Ön nevére szóló személyes törzsvásárlói kuponkódot küldünk Önnek. A soron következő rendeléstől kezdve a kuponkód felhasználásával törzsvásárlóink állandó 10% árengedményben részesülnek termékeink árából, darabszámtól függetlenül. A szállítási költségek változatlanok maradnak.


Boltban történő vásárlás: termékeinket mostmár személyesen is megvásárolhatja referencia szaküzleteinkben:


YiYa Héjakút Drogéria és Biobolt
1077 Budapest, Király u. 93. » honlap, elérhetőség
Nyitvatartás:
Hétfő-Csütörtök 10-18
Péntek-Szombat-Vasárnap zárva
Bankkártyás fizetés lehetséges!

Figyelem! Bolti vásárlás esetén a kedvezményes törzsvásárlói/kuponkód árak nem elérhetők! A webáruházban leadott rendelés a boltban nem átvehető.

YiYa VitaPro étrend-kiegészítő szaküzlet
2030 Érd, Budai út 11. » honlap, elérhetőség
(Katalin üzletház a városközpontban, az Írisz étteremmel szemben)
Nyitvatartás:
Hétfő-Péntek 9-16
Szombaton 9-12 óra között
Bankkártyás fizetés lehetséges!

Figyelem! Bolti vásárlás esetén a kedvezményes törzsvásárlói/kuponkód árak nem elérhetők! A webáruházban leadott rendelés a boltban nem átvehető.

YiYa Szappanfű natúrkozmetikum és étrend-kiegészítő szaküzlet
2030 Érd, Esküdt utca 4. » honlap, elérhetőség
Nyitvatartás:
Hétfő-Péntek 10-17
Szombaton 9-12 óra között
Bankkártyás fizetés lehetséges!

Figyelem! Bolti vásárlás esetén a kedvezményes törzsvásárlói/kuponkód árak nem elérhetők! A webáruházban leadott rendelés a boltban nem átvehető.

YiYa Egészség Centrum étrend-kiegészítő szaküzlet
5700 Gyula, Jókai utca 28/B. » honlap, elérhetőség
Nyitvatartás:
Hétfő-Péntek 9-17 óra között
Szombat-Vasárnap zárva
Bankkártyás fizetés lehetséges!

Figyelem! Bolti vásárlás esetén a kedvezményes törzsvásárlói/kuponkód árak nem elérhetők! A webáruházban leadott rendelés a boltban nem átvehető.

YiYa Oliva Biobolt étrend-kiegészítő szaküzlet
2440 Százhalombatta, Szent István tér 8. » honlap, elérhetőség
Nyitvatartás:
Hétfő-Péntek 9-18
Szombaton 9-13 óra között
Bankkártyás fizetés lehetséges!

Figyelem! Bolti vásárlás esetén a kedvezményes törzsvásárlói/kuponkód árak nem elérhetők! A webáruházban leadott rendelés a boltban nem átvehető.