egészséges életmód

A YiYa alkotóinak bemutatkozása


YiYa logo

A YiYa egy 2012-ben indult fiatal magyar vállalkozás. Létrehozói elkötelezettek a minőségi, hatékony és megbízható étrend-kiegészítő termékek gyártásában, amelyek szándékaik szerint minden magyar ember számára elérhetőek és megfizethetőek is egyben. A termékek alkotói magyar kutatók és mérnökök, akik magas szakmai igényeik kielégítése céljából először saját maguk és családtagjaik részére hozták létre a készítményeket. A YiYa alkotói szeretnék, ha ezek az értékes hatóanyagok mások számára is elérhetőek legyenek, akiknek hasonlóan fontos szervezetük védelme, és keresik az egészség megőrzésének lehetőségeit. Termékeink kedvezményes nagykereskedelmi áron vásárolhatók meg webáruházunkban, közvetlenül tőlünk a fejlesztőktől, köztes viszonteladói árrés nélkül.

Dr. Beleznai Szabolcs, fizikus A Budapesti Műszaki Egyetem Természettudományi Karán végeztem, egyetemi adjunktusként itt dolgozom. Kutatással és oktatással egyaránt foglalkozom. 2010-ben doktoráltam fizikából, szakterületem a plazmafizika és az optika. Számos tudományos publikáció és szabadalom szerzőjeként foglalkozom a környezetbarát fényforrások fejlesztésével, a napelemekkel, biofizikával és lézerekkel kapcsolatos kutatásokkal. 2008 óta önszorgalomból kezdtem el biológiával foglalkozni, mivel már akkor nagyon érdekeltek az egészségmegőrzés és betegség megelőzés tudományos és egyben praktikus módszerei. Személyes tapasztalataim és kutatásaim hamar rávilágítottak arra, hogy a természetes anyagokban sokkal nagyobb lehetőség rejtőzik, mint amit mi hétköznapi emberek erről sejtünk, vagy éppen orvosaink állítanak. Úgy vélem, hogy Magyarországon jelenleg óriási szükség van szakmailag precíz és tisztes tájékoztatásra, valamint jó minőségű és hatékony étrend-kiegészítőkre. Mi a tudásunkkal és szerény eszközeinkkel ehhez a célhoz kívánunk hozzájárulni a YiYa által.

Az általam legkedveltebb hatóanyagok: R-Alfa-liponsav, Astaxanthin, E-vitamin Tokotrienolok, Szulforafán (Brokkoli). A teljes YiYa termékcsalád 30 db termékében több, mint 70 db különböző értékes gyógynövény kivonat és természetes hatóanyag található meg, amelyek élettani hatása rendkívül sokrétű és átfogó. Ezek közül is számomra azok a legfontosabb hatóanyagok, amelyek képesek a sejtmembránba beépülni, és ott hosszan tartó, folyamatos gyulladáscsökkentő és antioxidáns védelmet biztosítani. Így védenek a krónikus problémák kialakulása ellen. Illetve a sejthártyán áthaladva képesek a sejtek belsejében védeni a genetikai információnk épségét, a DNS-t, amely korunk legveszélyesebb betegségének célpontjává vált.

A YiYa termékek gyártásának bemutatása

gyógynövény kivonatok kapszulábanA termékekben felhasznált gyógynövények korszerű, legtöbbször vegyszeres kezeléstől mentes gazdálkodásokból származnak, ahol a növényekből kíméletes technológiával aktív hatóanyagra standardizált gyógynövény kivonatokat (növényi koncentrátumokat) állítanak elő. A standardizált növényi kivonatok napjaink legmagasabb minőségű és hatékonyságú alapanyagainak számítanak, amelyekből étrend-kiegészítő termékek és növényi gyógyszerek készülnek. Az összetevők tisztaság szempontjából európai gyógyszerkönyvi/élelmiszerkönyvi minőségűek, a komponensek nehézfém és mikrobiológiai szennyezéstől való mentességét egészségügyi tanúsítványok igazolják.
Mivel számunkra a termékeink hatékonysága és biztonsága kiemelten fontos szempont, ezért mi nem használunk olcsó növényi őrleményeket, amelyek legtöbbször hatástalanok, vagy olyan bereklámozott "egzotikus" növényi kivonatokat, amelyek hatásossága tudományos szempontból megkérdőjelezhető, vagy egészségügyi szempontból kockázatot jelenthetnek. Kiemelten figyelünk arra, hogy a hatóanyagok jól felszívódó formában kerüljenek a kapszulába, ezért a zsírban oldódó hatóanyagokat (pl. Q10, D3,K2-vitamin, E-vitamin, Astaxanthin) kizárólag olajban feloldva kapszulázzuk, ami jelentős hasznosulási előnyt eredményez a hagyományos porkapszulákhoz képest.

A YiYa termékek Magyarországon, a Splendor-K Kft. tatabányai gyártó üzemében készülnek. A Splendor-K Kft. egy családi vállalkozásból indult, nagy múltú, tapasztalt magyar gyártó cég, kiváló szakemberekkel és fejlett gyártástechnológiával. A YiYa termékek gyártásánál a hangsúly a minőségen és az egyedi, kifinomult összetételeken van. Mi nem kívánunk más gigantikus méretű gyártó cégek tömegtermelésével versenyezni, mert úgy véljük, ez csakis a minőség rovására menne. A készítmények szigorúan ellenőrzött körülmények között, kizárólag mesterséges adalékanyagok felhasználása nélkül készülnek.

Gyártó cég információi: Splendor-K Kft. Cégjegyzékszám: 11-09-013412, Székhely: 2800 Tatabánya, Kőrösi Csoma Sándor tér 6.
A termékek gyártása a nemzetközi ISO 9001:2008 minőségbiztosítási rendszer előírásai szerint történik. Az ISO 9001:2008 rendszer használata kiemelkedő gyártási minőséget és élelmiszerbiztonságot garantál.

YiYa termékek gyártásának telephelye