egészséges életmód

YiYa Probio LAC élőflóra komplex - 41 milliárd aktív élőcsíraszám, 6-féle élőflóra baktériumtörzzsel!

A Probio LAC gyorsan regenerálja a bélflórát, hatékonyan csökkenti az IBS okozta kellemetlen tüneteket: lassú emésztés, puffadás, gázképződés, has feszülése, hasi görcsök, teltségérzet, ajánlott antibiotikum kúra esetén is¹

YiYa Priobio LAC élő bélflóra komplex Az egészség szempontjából kulcsfontosságú a gyomor-bél rendszer megfelelő működése, a mikrobióm egyensúlyi állapota. A nem megfelelő étrend, a stressz, a betegségek, az utazás és a gyógyszerek szedése mind emésztési kellemetlenségekhez vezethetnek. Termékünk kifejlesztésénél célunk az volt, hogy olyan probiotikus baktériumtörzs kombinációt hozzunk létre, amely segít helyreállítani a bélflóra egyensúlyát, hatékony hasmenések, az alkalmankénti székrekedések kezelésére, támogatja a bélrendszer komfortérzetét, csökkenti az irritábilis bél szindróma (IBS) kellemetlen tüneteit: lassú emésztést, puffadást, gázképződést, hasi feszülést, hasi görcsöket, hangos bélmozgást, alhasi nyomásérzékenységet, teltségérzetet, hányingert. Valamint segít a bélflóra helyreállításában antibiotikum kúra alatt és azt követően is.

A Probio LAC élőflóra komplex összetételének kidolgozásánál a nagy múltú IFF Health™ cég által szabadalommal védett, kiváló életképességű, prémium Howaru® törzseit vettük alapul, amelyek klinikailag igazolt hatásokkal rendelkeznek. A kiválasztott baktériumtörzsek eredményesen támogatják a bélmotilitást, az emésztőrendszeri komfortérzetet és visszaállítják a mikrobióm egyensúlyát. Egymással szimbiotikus kapcsolatban állnak. A klinikai vizsgálatok alátámasztják hatékonyságukat az IBS okozta tünetek csökkentésében, az antibiotikum kúra következtében fellépő, illetve Clostridium difficile okozta hasmenés kezelésében [1-2]. Gyorsan regenerálják a felborult bélflórát (diszbiózis), lerövidítik a bélrendszeri zavarok időtartamát.

A Probio LAC élőflóra komplex 2 fő baktériumtörzse: a Lactobacillus acidophilus NCFM® és a Bifidobacterium lactis HN019™. Számos kutatási eredmény támasztja alá a Lactobacillus acidophilus NCFM eredményességét az egészséges bélrendszer fenntartásában, valamint az IBS tüneteinek enyhítésében [3-6]. A Bifidobacterium lactis HN019 bizonyítottan lerövídíti a bél tranzitidejét, segíti az egészséges emésztést, enyhíti az emésztéssel járó kellemetlenségeket, a székelési problémákat és csökkenti a gázképződést. A bifidobaktériumok száma az életkor előrehaladtával csökken, a HN019 törzs alkalmazása jelentősen megnöveli a bifidobaktériumok populációját [7-10].

A probiotikus készítményünkben található baktériumtörzsek mind a vékonybél, mind a vastagbél működését támogatják. Hatékonyan és gyorsan elősegítik az emésztés rendszerességét.

A magas minőség hosszú idejű eltarthatóságot von maga után (2 éves intervallum a gyártás idejétől kezdve). Gyomorsav-ellenálló cellulóz kapszulában gyártjuk, hogy növeljük a termék hatékonyságát. A gyártás pillanatában a specifikációnál magasabb számban, ~ 75 milliárd élő probiotikus baktériumot tartalmaz egy kapszula, hogy a szavatossági idő lejáratáig garantáltan hatékony maradjon termékünk. A probiotikumok élettartamának biztosítása érdekében javasoljuk hűtve, zárt kupakkal, párától és fénytől védve tárolni a terméket. Termékünk nem tartalmaz allergéneket: glutént, laktózt, tejet, tejfehérjét, szóját, tojást, fruktózt, stb. Figyelem! A termék nyomokban kukoricakeményítőt tartalmaz! A termék NEM tartalmaz hisztamin-termelő baktériumokat!

Az Probio LAC élőflóra kiváló kiegészítője a Probio GG élőflóra készítményünknek, amellyel felváltva vagy együtt is alkalmazható. A probio GG a bélrendszer általános állapotának támogatására és az emésztés (a tápanyagok lebontása és kontrollált felszívódása, ételérzékenységek) segítésére szolgál, míg a Probio LAC konkrét béltünetek (lassú emésztés, hasmenés, puffadás, székrekedés, hasi görcsök, antibiotikum kúra stb.) kezelésében hatékony, de sok az átfedés a két termék hatásai között. Termékünkben L-Glutamin aminosavat használunk a probiotikumok hordozójaként. Az L-Glutamin (nem glutamát!) bélgyógyító tulajdonságokkal rendelkezik, kiegészíti a baktériumok pozitív hatását.

Vegán termék
Probio LAC élőflóra
:
6900 Ft
/ doboz (60 db kapszula)