egészséges életmód

YiYa Probio FEM élőflóra komplex - 43 milliárd aktív élőcsíraszám, 9-féle élőflóra baktériumtörzzsel!

A Probio FEM probiotikus kombinációja támogatja a női egészséget és húgyutakat, elősegíti a felborult hüvelyflóra harmonizálását, hozzájárul a fertőzések elleni védekezéshez¹

YiYa Probio FEM élő bélflóra komplex Az emberi mikrobiom probiotikumokkal való támogatása a 21. század egyik legérdekesebb és leginnovatívabb prevenciós lehetősége. A kiegyensúlyozott mikrobiom nem csak az emésztőrendszer egészségét befolyásolja, hanem a szájhigiénia, az anyagcsere, az immunrendszer, az idegrendszer optimális működésének alapfeltétele. A flóránk épségének megőrzése egy kihívásokkal teli feladat, hiszen a civilizációs ártalmak, mint a gyakori antibiotikum-használat, a túlzott csírátlanítás, a feldolgozott élelmiszerek fogyasztása, a krónikus stressz, az emésztőnedvek hatékonyságának gyengülése, mind a mikrobiom-egyensúlyának felborulását, diszbiózist indukál.

Az emésztőrendszeri kellemetlenségeken (puffadás, flatulencia, székelési gondok) túl az intim flóra felborulása az egyik leggyakoribb problémakör. A mikrobiom állapota teljes mértékben befolyásolja a húgyutak, a hüvely egészségét. A „jótékony baktériumok” kulcsfontosságú szerepei közé tartozik a hüvelyflóra (élesztőgombák és baktériumok) kiegyensúlyozása, a hüvely egészséges pH-értékének fenntartása, melyek stabilitása egyaránt a fertőzések kialakulási lehetőségét csökkentik. A hüvelyben lévő jótékony baktériumok típusai nem teljesen azonosak a bélrendszerben találhatóakkal. Ezért is volt kiemelkedő fontosságú számunkra, hogy egy olyan probiotikus terméket fejlesszünk ki, amely a női mikrobiom igényeit veszi alapul.

A Probio FEM összetétele a női flóra támogatásának jegyében született. A nagy múltú IFF Health™ cég által szabadalommal védett, kiváló életképességű Howaru® törzsei, a Lacticaseibacillus rhamnosus HN001™ és a Lactobacillus acidophilus LA-14® alkotják a termék gerincét. Ez a kombináció bizonyítottan elősegíti a hüvely egészségét, támogatja a várandósság időszakát, az édesanyák, magzatok egészségét, hozzájárul a kiegyensúlyozott hüvelyi ph-hoz, mikrobiomhoz. A Probio FEM további kiváló törzseket tartalmaz - Lactobacillus plantarum, Lactobacillus gasseri, Lactobacillus reuteri, Lactobacillus fermentum, Lactobacillus brevis, Bifidobacterium lactis, Lactobacillus lactis -, melyek mind kutatásokkal alátámasztott, a női intim régiót támogató, jótékony baktériumok.

A magas minőség hosszú idejű eltarthatóságot von maga után (2 éves intervallum a gyártás idejétől kezdve). Gyomorsav-ellenálló cellulóz kapszulában gyártjuk, hogy növeljük a termék hatékonyságát. A gyártás pillanatában a specifikációnál magasabb számban, ~ 75 milliárd élő probiotikus baktériumot tartalmaz egy kapszula, hogy a szavatossági idő lejáratáig garantáltan hatékony maradjon termékünk. A probiotikumok élettartamának biztosítása érdekében javasoljuk hűtve, zárt kupakkal, párától és fénytől védve tárolni a terméket. Termékünk nem tartalmaz allergéneket: glutént, laktózt, tejet, tejfehérjét, szóját, tojást, fruktózt, stb. Figyelem! A termék nyomokban kukoricakeményítőt tartalmaz! A termék NEM tartalmaz hisztamin-termelő baktériumokat!

Az Probio FEM élőflóra kiváló kiegészítője a Probio GG és Probio LAC készítményeinknek, amelyekkel felváltva vagy együtt is alkalmazható. Termékünkben L-Glutamin aminosavat használunk a probiotikumok hordozójaként. Az L-Glutamin (nem glutamát!) bélgyógyító tulajdonságokkal rendelkezik, kiegészíti a baktériumok pozitív hatását.

Vegán termék
Probio FEM élőflóra
:
6900 Ft
/ doboz (60 db kapszula)