egészséges életmód

YiYa Probio GG élőflóra komplex - 49 milliárd aktív élőcsíraszám, 7-féle élőflóra baktériumtörzzsel!

A Probio GG probiotikus kombinációja elősegíti a mélyrétegű bélregenerációt, hozzájárul a sérült emésztőrendszer és az anyagcsere folyamatok optimalizálásához¹

YiYa Probio GG élő bélflóra komplex Az emberi mikrobiom probiotikumokkal való támogatása a 21. század egyik legérdekesebb és leginnovatívabb prevenciós lehetősége. Az emberi flóra épségének megőrzése egy kihívásokkal teli feladat, hiszen a civilizációs ártalmak, mint a gyakori antibiotikum-használat, a túlzott csírátlanítás, a feldolgozott élelmiszerek fogyasztása, a krónikus stressz, az emésztőnedvek hatékonyságának gyengülése, mind a mikrobiom-egyensúly felborulást, diszbiózist indukál.

Az általános emésztőrendszeri tüneteken túl (mint a puffadás, flatulencia, székelési gondok) komoly hangsúlyt kaptak a bélfal épségének kérdései, amelyet legtöbbször áteresztő bél-szindrómaként vagy inkább „szivárgó bélként” emlegetnek. A belek falát egy úgynevezett "tight junction-ek", szoros sejtkapcsolatok hálózzák be, melyeket átjáróknak is nevezhetnénk a belek és a direkt véráram között: szabályozzák, hogy mi juthat be a véráramba az emésztőrendszerből. Feladatuk a bélrendszer kényes egyensúlyának fenntartása, ami lehetővé teszi a létfontosságú tápanyagok bejutását a véráramba, miközben megakadályozzák a patogének, toxinok elszabadulását az emésztőrendszerből az emberi szervezet többi részébe. Ha ez a kardinális funkció sérül, szerteágazó egészségügyi problémákkal kellhet szembesülnünk.

A Probio GG élőflóra komplex megalkotása során a sérült bélfal regenerációjának elősegítését tűztük ki célul, Lacto- és Bifidobacterium törzsek kiegyensúlyozott alkalmazásával. A Lactobacillus rhamnosus GG, Lactobacillus plantarum Lp-115® és HOWARU Bifidobacterium lactis B420™ törzsek alkotják a termék gerincét, melyeket további, a bélfal épségét elősegítő törzzsel kombináltunk: Lactobacillus salivarius Ls-33® , Bifidobacterium breve Bb-18™ , Bifidobacterium lactis DSM 15954 (BB-12®), Bifidobacterium longum Bl-05™.

A Lactobacillus Rhamnosus GG a világ legjobban dokumentált probiotikus törzse. Több, mint 1200 publikációban és 300 klinikai vizsgálatban igazolták jótékony hatásait az egészséges bélműködés és immunrendszer támogatásában. Az LGG probiotikus törzs bizonyítottan túléli a gyomor savas közegét, ezáltal eljut a vékonybélbe, ahol csökkenti kártékony baktériumok számát, javítja az immunfunkciót, fokozza a bélnyálkahártya gyógyulását, valamint csökkenti a gyulladást. A Lactobacillus plantarum, a Bifidobacterium lactis bizonyítottan csökkenti a bél áteresztését, regenerálja és helyreállítja annak állapotát.

Készítményünk az amerikai IFF Health™ cég FloraFit® és Howaru® törzseit, köztük a Lactobacillus Rhamnosus GG probiotikus törzsét tartalmazza, amely szabadalmaztatott eljárással készül, és szobahőmérsékleten is stabil marad két évig. Gyomorsav-ellenálló cellulóz kapszulában gyártjuk, hogy növeljük a termék hatékonyságát. A gyártás pillanatában a specifikációnál magasabb számban, ~ 90 milliárd élő probiotikus baktériumot tartalmaz egy kapszula, hogy a szavatossági idő lejáratáig garantáltan hatékony maradjon termékünk. A probiotikumok élettartamának biztosítása érdekében javasoljuk hűtve, zárt kupakkal, párától és fénytől védve tárolni a terméket. Termékünk nem tartalmaz allergéneket: glutént, laktózt, tejet, tejfehérjét, szóját, tojást, fruktózt, stb. Figyelem! A termék nyomokban kukoricakeményítőt tartalmaz! A termék NEM tartalmaz hisztamin-termelő baktériumokat!

Az Probio GG élőflóra kiváló kiegészítője a Probio LAC élőflóra készítményünknek, amellyel felváltva vagy együtt is alkalmazható. A probio GG a bélrendszer általános állapotának támogatására és az emésztés (a tápanyagok lebontása és kontrollált felszívódása, ételérzékenységek) segítésére szolgál, míg a Probio LAC konkrét béltünetek (lassú emésztés, hasmenés, puffadás, székrekedés, hasi görcsök, antibiotikum kúra stb.) kezelésében hatékony, de sok az átfedés a két termék hatásai között. Termékünkben L-Glutamin aminosavat használunk a probiotikumok hordozójaként. Az L-Glutamin (nem glutamát!) bélgyógyító tulajdonságokkal rendelkezik, kiegészíti a baktériumok pozitív hatását.

Vegán termék
Probio GG élőflóra
:
6900 Ft
/ doboz (60 db kapszula)