egészséges életmód

YiYa NAD+ - a mitokondriumok optimális működéséért és a sejtszintű fiatalításért!

Az NR (nikotinamid-ribozid-klorid) hozzájárul a NAD+ szint növeléséhez, ezáltal a sejtek kiegyensúlyozott energiatermeléséhez, a DNS-regeneráció elősegítéséhez.¹

YiYa NAD+ nikotinamid-ribozid-klorid kapszula Az NR (nikotinamid-ribozid-klorid) a B3-vitamin egy kiválóan felszívódó, biológiailag aktív formája. A nikotinamid-adenin-dinukleotid, azaz a NAD+ prekurzora, előanyaga [1]. Kutatások igazolják, hogy az NR kiemelkedően alkalmas hatóanyag a szervezet NAD+ szintjének növelésére [2].

A NAD+ (nikotinamid-adenin-dinukleotid) egy olyan koenzim, amely minden élőlényben, állatok, növények sejtjeiben fellelhető. Számos metabolikus folyamat esszenciális szereplője: meghatározza a szervezetben lezajló energiatermelést, a tápanyagok energiává való alakítását, a sejtfunkciók regulációját, a sejtvédelmet, a kulcsfontosságú szirtuinok (DNS-védelem) működését.

Az életkor előrehaladtával az emberi szervezet NAD+ szintje fokozatosan, sok esetben pedig drasztikusan csökken. A NAD+ szint hanyatlása negatívan befolyásolja a testben lezajló energiatermelő folyamatokat [2]. Hiánya több szinten determinálja a szervezet optimális működését. Megnő a korral összefüggő krónikus megbetegedések kockázata, és az öregedés folyamata is fokozottabbá válik.

Termékünket 150 mg kolinnal bővítettük! A kolin szükséges a NAD+ optimális és biztonságos működéséhez. Metilcsoport-donorként segíti a metilációs folyamatokat.

NAD+
:
8900 Ft
/ doboz (30 db kapszula)

Átmeneti készlethiány! Várható érkezés 2021 augusztus 5.