egészséges életmód

YiYa Fekete nadálytő natúrkrém - izomhúzódás, rándulás, ficam gyors regenerációjáért

A fekete nadálytő fokozza a különböző zárt sérülések (csont, izom, ízületi problémák) gyógyulási folyamatait és a szövetek regenerációját¹

YiYa Fekete nadálytő krém A forrasztófűként is emlegetett Fekete nadálytő (Symphytum officinale) a népi gyógyászat kiemelkedő gyógynövénye. A tudományos megközelítések elsősorban az allantoin elnevezésű sejtregeneráló hatóanyagáról miatt figyeltek fel rá, melynek hatékonyságáról számos kutatási eredmény született [1-3].

Mindenki "házipatikájában" jelentős szolgálatot tesz, hiszen a fekete nadálytő széles spektrumban fejti ki hatásait. Hatékony a meszesedési problémák, csontkinövések helyi kezelésében. Zárt sérülések, sportsérülések esetén alapvető segítség, csont, izom, ízületi problémákban, gyulladásban, nyaki, háti fájdalmak csökkentésében is alkalmazható.

A fekete nadálytő egyedülálló hatását további gyógynövényekkel, hatóanyagokkal kombináltuk - Hegyi árnika, Tömjén, Bergamott-menta és Kopaiba balzsam -, így növelve a szöveti regenerációra gyakorolt tulajdonságait.

Vegán termék
Fekete nadálytő krém
:
3900 Ft
/ flakon (100 ml - 75 adag)
YiYa natúrkrém

A bőrünk elsődleges védelmi vonalunk. Mindent, amit magunkra kenünk az a véráramunkban is bekerül. Felmérések szerint általános, mesterséges adalékanyagokkal készült kozmetikai cikkek használata során számtalan kemikália kerülhet a szervezetünkbe, amelyek szintén negatívan befolyásolják egészségünket. Ezért is tartottunk fontosnak, hogy bőrápolási termékekkel is bővítsük egészségvédő repertoárjainkat, amelyek egyaránt kombinálhatóak étrend-kiegészítőinkkel. A natúr termékeket nem lehet összehasonlítani az olcsó parafinos “krémekkel”. Ezekben a hatóanyagok nem csak jelzés értékkel szerepelnek, hanem jelentős koncentrációban. Ezért a színük nem is fehér és illatuk sem szagtalan, hanem színesek és illatoznak! Termékeink 100% natúr termékek, nem tartalmaznak mesterséges illatanyagot, színező anyagot, parabént, kőolajszármazékot.