egészséges életmód

YiYa Zöld kávé & Fahéj komplex - az egészséges vércukorszintért


Zöld kávé az egészséges vércukorszint támogatója A kontrollált vércukor- és inzulinszint mindnyájunk egészségének létfontosságú eleme (és nem csak a cukorbetegeké). Ugyanis a magas vércukor-, és inzulinszint megnöveli az egész szervezet gyulladásszintjét, amely hosszú távon krónikus betegségek kialakulásához vezethet. A folyamatosan magas vércukoszint növeli a cukor-, szív-, érrendszeri, és idegi betegségek, valamint az elhízás kialakulásának kockázatát.

A zöld kávé a pörköléstől megkímélt nyers kávébab. Legfontosabb hatóanyaga a klorogénsav, amely támogatja a szervezet egészséges szénhidrát anyagcseréjét [1]. Jótékony hatása a lecsökkent vércukorszint, a megnövekedett inzulinérzékenység, és mind a tárolt zsír, mind a tárolt szénhidrát csökkenésének mértéke. A kutatók kimutatták, hogy alapvetően gátolja a szervezetben a szénhidrátok (pl.cukrok) felszívódását, a glukóz szintézist és kibocsátást [2-4]. Csökkenti a szénhidrátfogyasztást követő hiperglikémiás kiugrást is, ezáltal az inzulinaktivitás gyengül, ami a zsírlerakódás ellen hat [5,6].

A gymnema és a fahéj az indiai ayurvédikus gyógyászatban használt gyógynövények, amelyek hozzájárulnak az egészséges vércukorszinthez [31-34].

klorogénsav

A termék kimagaslóan magas, 60%-os klorogénsav tartalmú zöld kávé kivonatot tartalmaz (500mg kivonat a napi adagban). A gymnema és a fahéj kivonatok a zöld kávé hatását tovább fokozzák, ezáltal sokkal átfogóbb és hatékonyabb élettani hatás érhető el, mint a hagyományos, kizárólag csak zöld kávé kivonatot tartalmazó készítmények esetében.

Zöld kávé
:
3600,- Ft
/ doboz (+25% ajándék! 75 db kapszula)