egészséges életmód

YiYa Zöld kávé komplex - az egészséges vércukorszintért és testsúlyért

A zöld kávé véd az étkezés utáni vércukorszint ugrások ellen, támogatja az ideális szénhidrát anyagcserét.

YiYa Zöld kávé gymnema sylvestre fahéj termék kapszula tablettaAz optimális szénhidrát anyagcsere fenntartása minden ember egészsége szempontjából kulcsfontosságú. Ugyanis a megnövekedett vércukor-, és inzulinszint növeli az egész szervezet gyulladásszintjét, amely hosszú távon krónikus betegségek kialakulásának kockázatát jelentősen megnöveli. A folyamatosan magas vércukoszint növeli a cukor-, szív-, érrendszeri, és idegi betegségek előfordulásának esélyét, valamint jelentősen hozzájárul az elhízás kialakulásához.

A zöld kávé a pörköléstől megkímélt nyers kávébab. Legfontosabb hatóanyaga a klorogénsav, amelynek jótékony hatása a lecsökkent vércukorszint, megnövekedett inzulin-érzékenység, és mind a tárolt zsír, mind a tárolt szénhidrát csökkenésének mértéke. Kutatások kimutatták, hogy alapvetően gátolja a szervezetben a szénhidrátok (pl. cukrok) felszívódását, a glukóz szintézist és kibocsátást [2-4]. Csökkenti a szénhidrátfogyasztást követő vércukorszintugrást, ezáltal az inzulinaktivitás gyengül, ami a zsírlerakódás ellen hat [5,6].

zold kave, gimnema sylvestre, fahej, keseru dinnye, klorogénsav

A készítmény napjaink legkorszerűbb egészséges vércukorszintet támogató gyógynövényeit tartalmazza. A termék kimagaslóan magas, 60%-os klorogénsav tartalmú zöld kávé kivonatot tartalmaz. A gymnema sylvestre, fahéj és keserű dinnye a zöld kávé hatását tovább fokozzák, ezáltal sokkal hatékonyabb élettani hatás érhető el, mint a hagyományos, kizárólag csak zöld kávé kivonatot tartalmazó készítmények esetében.

Zöld kávé
:
3600,- Ft
/ doboz (75 db kapszula)