Vásárlás menete, Szállítási információk

Útmutató a vásárláshoz: » a vásárlás lépései képekben vásárlás menete

  • 1. A "Termékek" vagy "Akciós csomagok" oldalon helyezzük a termékeket a kosárba
  • 2. Nyomjuk meg a “Rendeléshez” gombot
  • 3. Adjuk meg szállítási adatainkat
  • 4. Válasszuk ki, hogy utánvéttel, átutalással vagy bankkártyával kívánunk-e fizetni
  • 5. Ellenőrizzük adatainkat, és küldjük el a rendelést

Rendelés: A megrendelés elküldését követően ön automatikus visszaigazolást kap a megadott e-mail címre. A megrendelések feldolgozása folyamatosan történik, adott munkanapon beérkezett vásárlások általában a következő 2 munkanapon kerülnek kiszállításra. Értesítjük, ha kipostáztuk a csomagot, és jelezzük Önnek a kiszállítás napját. A futár SMS értesítést küld a kiszállítás reggelén.

A szállítási költségek az alábbi táblázatban vannak összefoglalva:

Rendelt mennyiség         Szállítás díja
1 doboz 990 Ft
2-4 doboz AKCIÓ! 490 Ft
5 doboztól AKCIÓ! ingyenes
informació

A kiszállítást a GLS futárcég végzi munkanapokon 8-17 óra között. A futárcég SMS üzenetben tájékoztatja a címzettet a csomag kézbesítésének reggelén. A szöveges üzenet tartalmazza a kézbesítés várható idejét egy 3 órás időintervallumban (pl.: 8 – 11 óra között) és a futár telefonszámát, akivel ha szükséges, még egyeztethet a kiszállítással kapcsolatban. (A kiszállítás időintervallumát mi nem tudjuk előre meghatározni, ez a futár hatásköre. A címzett telefonszámát mi ráírjuk a küldeményre, de a telefonos értesítés nem kötelező a futár részére, a szállítási díj ezt nem tartalmazza.) A futár összesen kétszer próbálja meg kézbesíteni a csomagot, ha ez nem sikerül neki, visszahozza a csomagot.

Átvétel GLS csomagponton: ÚJDONSÁG! Mostmár 200 település több mint 500 csomagpontja közül választhat! Személyesen is átveheti csomagját az Önhöz legközelebb eső csomagponton. Kérjük ez esetben jelölje be a személyes átvétel opciót a lap alján, és válassza ki a kívánt csomagpontot. Adja meg pontos adatait, amelyek kizárólag a számlázáshoz lesznek felhasználva. Akár 4 átvevő személy is megadható a megjegyzésben. A csomag boltba érkezéséről SMS üzenetben értesítjük. A termékek átvételére 5 bolti nyitvatartási nap áll rendelkezésére. A rendelés összegét elővételben, vagy a boltban készpénzzel rendezheti. A szállítási díjat ez a kézbesítési forma nem módosítja. A csomagpontok részletes listáját a rendelési oldalon találja meg.

Átvétel GLS Automatából: A csomag GLS Automatába történő elhelyezésekor a címzett SMS-ben és/vagy emailen kap tájékoztatót a GLS Automata címéről, a csomagszámról és megkapja a felvételhez szükséges egyedi/egyszeri kódot. A csomagszám és a kód együttes birtokában tudja a címzett a GLS Automata ajtaját nyitni, csomagját felvenni. Utánvétes csomag esetén az utánvét megfizetése bankkártya terminálon keresztül lehetséges. Csak az utánvét összegének kifizetése esetén vehető fel a csomag. A sikeres csomagfelvételről és utánvét kifizetésről a címzett email visszaigazolást kap.

Fizetési módok:

» Fizetés utánvéttel: A vásárló az interneten keresztül leadott megrendelést a csomag kézhezvételekor, utánvéttel, a kézbesítőnek fizeti.

» Fizetés előre utalással: A rendelés összértékét (szállítási költséggel együtt) kérjük az alábbi számlaszámra utalja át banki átutalással. A közlemény rovatba kérjük írja be rendeléskor kapott kódját. Kérjük, hogy az átutalást a rendeléssel egy időben végezze el, mivel csak az átutalt összeg beérkezése után postázzuk Önnek a csomagot. Ha az összeg 3 munkap elteltével sem érkezik meg számlaszumkra, rendelését automatikus törölni fogjuk. Banki adatok: Dr. Beleznai Szabolcs, Érd, 10701513-67121560-51100005 (CIB Bank)

» Fizetés bankkártyával: A rendelés elküldése után rendszerünk átirányítja Önt a CIB Bank biztonságos fizetést garantáló oldalára, ahol a kártyaadatok megadásával indíthatja el a fizetési tranzakciót. A fizetést követően Ön visszatér a webáruház oldalára, ahol a tranzakció eredményéről kap visszaigazolást.

Törzsvásárlói akció: Rendszeres és hűseges vásárlóinknak szeretnénk kedvezni törzsvásárlói akciónkkal. Az akció minden internetes vásárlónkra vonatkozik, aki legalább 4 alkalommal*, rendelésenként minimum 10.000 Ft összértékben, vagy legalább 3 alkalommal*, rendelésenként minimum 15.000 Ft összértékben vásárol termékeinkből. Automatikusan, emailben értesítjük Önt, ha törzsvásárlóvá vált, és az Ön nevére szóló személyes törzsvásárlói kuponkódot küldünk Önnek. A soron következő rendeléstől kezdve a kuponkód felhasználásával törzsvásárlóink állandó -10% árengedményben részesülnek termékeink árából, darabszámtól függetlenül, és további -5% kedvezményt kapnak akciós csomagjaink árából. A szállítási költségek változatlanok maradnak.
* a törzsvásárlói kedvezmény figyelembe vételénél azok a rendelések számítanak független rendelésnek, amelyek feladása között legalább 2 hét időtartam telt el. Ellenkező esetben egy rendelésnek számítanak.