Elérhetőségünk

A termékekkel kapcsolatos kérdéseivel hívjon bennünket bizalommal az alábbi telefonszámokon, munkanapokon délelőtt 8:00-13:00 óra között elérhető: yiya rendelés telefonszám, yiya rendelés telefonszám

YiYa logo Dr. Beleznai Szabolcs E.V., YiYa étrend-kiegészítő család
2030 Érd, Huba u. 45., Magyarország
Üzemünk címe: 2440 Százhalombatta, Erőmű út 3., Magyarország
Az érdi és százhalombattai címen termékeket nem árusítunk és nem kezbesítünk!
Tel: 06-66-460-355, 06-20-317-5097 (ügyfélszolgálat, munkanapokon 8:00-13:00 óra között elérhető)
Adószám: 65755457-2-33
EV Nyilvántartási szám: 26909507
Bankszámlaszám: 10701513-67121560-51100005 (CIB Bank)
IBAN Bankszámlaszám: HU06-1070-1513-6712-1560-5110-0005
CIB BANK, 1027 Budapest, Medve u. 4-14, SWIFT/BIC: CIBHHUHB

Vásárlási információk

A YiYa termékek webáruházunkban vásárolhatók meg. A webáruházat úgy készítettük el, hogy használata egyszerű és kényelmes legyen. Kedvezményes vagy ingyenes postaköltséget biztosítunk több darab termék vásárlása esetén. A csomagokat futár viszi ki a megadott címre, ill. csomagpontba is lehet kérni a szállítást.

Boltokban, drogériákban, gyógyszertárakban nem forgalmazzuk termékeinket, mert ez az értékesítési mód készítményeink árát jelentősen megnövelné. Kizárólag a webáruházon keresztül tudunk vásárlóinknak egyszerre magas minőséget és kedvező árakat biztosítani.

Webáruházban történő vásárlás: » a vásárlás lépései képekben

Rendelés menete: A beérkezett rendeléseket 2 munkanapon belül kézbesíti ki Önnek a GLS futárcég munkanapokon 8-17 óra között. Csomagpontba is kérheti a kiszállítást. A beérkező megrendelésről email-ben megerősítést küldünk. Értesítjük, ha kipostáztuk a csomagot, és jelezzük Önnek a kiszállítás napját. A futár SMS értesítést küld a kiszállítás reggelén a kiszállítás várható időpontjáról.

A szállítási költségek az alábbi táblázatban vannak összefoglalva. Több termék vásárlása esetén kedvezményes szállítási költséget biztosítunk:

Rendelt mennyiség         Szállítás díja
1 doboz 990 Ft
2-4 doboz AKCIÓ! 490 Ft
5 doboztól AKCIÓ! ingyenes

» Szállítási lehetőségek - részletek

A kiszállítást a GLS futárcég végzi munkanapokon 8-17 óra között. A futárcég SMS üzenetben tájékoztatja a címzettet a csomag kézbesítésének reggelén. A szöveges üzenet tartalmazza a kézbesítés várható idejét egy 3 órás időintervallumban (pl.: 8 – 11 óra között) és a futár telefonszámát, akivel ha szükséges, még egyeztethet a kiszállítással kapcsolatban. (A kiszállítás időintervallumát mi nem tudjuk előre meghatározni, ez a futár hatásköre. A címzett telefonszámát mi ráírjuk a küldeményre, de a telefonos értesítés nem kötelező a futár részére, a szállítási díj ezt nem tartalmazza.) A futár összesen kétszer próbálja meg kézbesíteni a csomagot, ha ez nem sikerül neki, visszahozza a csomagot.

Átvétel GLS csomagponton: ÚJDONSÁG! Mostmár 200 település több mint 500 csomagpontja közül választhat! Személyesen is átveheti csomagját az Önhöz legközelebb eső csomagponton. Kérjük ez esetben jelölje be a személyes átvétel opciót a lap alján, és válassza ki a kívánt csomagpontot. Adja meg pontos adatait, amelyek kizárólag a számlázáshoz lesznek felhasználva. Akár 4 átvevő személy is megadható a megjegyzésben. A csomag boltba érkezéséről SMS üzenetben értesítjük. A termékek átvételére 5 bolti nyitvatartási nap áll rendelkezésére. (A rendelés összegét elővételben, vagy a boltban készpénzzel rendezheti.)

Átvétel GLS Automatából: A csomag GLS Automatába történő elhelyezésekor a címzett SMS-ben és/vagy emailen kap tájékoztatót a GLS Automata címéről, a csomagszámról és megkapja a felvételhez szükséges egyedi/egyszeri kódot. A csomagszám és a kód együttes birtokában tudja a címzett a GLS Automata ajtaját nyitni, csomagját felvenni. Utánvétes csomag esetén az utánvét megfizetése bankkártya terminálon keresztül lehetséges. Csak az utánvét összegének kifizetése esetén vehető fel a csomag. A sikeres csomagfelvételről és utánvét kifizetésről a címzett email visszaigazolást kap.

» Fizetési módok - részletek

» Fizetés utánvéttel: A Vásárló az interneten keresztül leadott megrendelést a csomag kézhezvételekor, utánvéttel, a kézbesítőnek fizeti.

» Fizetés előre utalással: A rendelés összértékét (szállítási költséggel együtt) kérjük az alábbi számlaszámra utalja át banki átutalással. A közlemény rovatba kérjük írja be rendeléskor kapott kódját. Kérjük, hogy az átutalást a rendeléssel egy időben végezze el, mivel csak az átutalt összeg beérkezése után postázzuk Önnek a csomagot. Banki adatok: Dr. Beleznai Szabolcs, Érd, 10701513-67121560-51100005

» Fizetés bankkártyával: A rendelés elküldése után rendszerünk átirányítja Önt a CIB Bank biztonságos fizetést garantáló oldalára, ahol a kártyaadatok megadásával indíthatja el a fizetési tranzakciót. A fizetést követően Ön visszatér a webáruház oldalára, ahol a tranzakció eredményéről kap visszaigazolást.

Boltban történő vásárlás: termékeinket mostmár személyesen is megvásárolhatja referencia szaküzletünkben, Érden:

YiYa VitaPro étrend-kiegészítő szaküzlet

Érd, Budai út 11. (Katalin üzletház a városközpontban, a Központi Kávézóval szemben)

       Nyitva tartás: Hétfő-Péntek 9-16,

       Szombaton 9-12 óra között

Figyelem! Bolti vásárlás esetén a kedvezményes webáruház csomagárak és törzsvásárlói/kuponkód kedvezmények nem elérhetők! A webáruházban leadott rendelés a boltban nem átvehető.

YiYa törzsvásárlói akció

Törzsvásárlói akció: Rendszeres és hűseges vásárlóinknak szeretnénk kedvezni törzsvásárlói akciónkkal. Az akció minden internetes vásárlónkra vonatkozik, akinek rendeléseinek összértéke eléri a 40.000 Ft -ot. Emailben értesítjük Önt, ha törzsvásárlóvá vált, és az Ön nevére szóló személyes törzsvásárlói kuponkódot küldünk Önnek. A soron következő rendeléstől kezdve a kuponkód felhasználásával törzsvásárlóink állandó -10% árengedményben részesülnek termékeink árából, darabszámtól függetlenül, és -5% árkedvezményt kapnak akciós csomagjaink árából. A szállítási költségek változatlanok maradnak.

Természetgyógyász árak: természetgyógyász partnereinket kedvezményes webáruház árak alapján tudjuk kiszolgálni. Kérjük, vegyék fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkal.