egészséges életmód

YiYa Gymnema Forte - támogatja az egészséges vércukorszintet

A gimnema véd az étkezés utáni vércukorszint ugrások ellen, támogatja az ideális szénhidrát anyagcserét.

YiYa Gymnema sylvestre fahéj vércukorszint kapszula tabletta A kontrollált vércukor- és inzulinszint mindnyájunk egészségének létfontosságú eleme. Az optimális szénhidrát anyagcsere fenntartása minden egészséges ember számára kulcsfontosságú. Ugyanis a megnövekedett vércukor-, és inzulinszint növeli az egész szervezet gyulladásszintjét, amely hosszú távon krónikus betegségek kialakulásának kockázatát jelentősen megnöveli. A folyamatosan magas vércukoszint növeli a cukor-, szív-, érrendszeri, és idegi betegségek, valamint az elhízás előfordulásának esélyét.

A Gymnema Sylvestre egy Indiában őshonos, fás szárú kúszónövény. Leveleit Indiában több mint 2000 éve használják. Azok rágása elnyomja az édes ételek ízét, így csökkenti a vágyat is az édes íz után. Innen kapta nevét: gurmar, azaz „cukorgyilkos”. A gimnema hatékonyan hozzájárul a szervezet egészséges, normális szénhidrát anyagcseréjéhez [31].

gimnema sylvestre, fahej, zold kave, keseru dinnye, selyemmirtusz levél

A készítmény napjaink legkorszerűbb, vércukorszint normalizáló hatásáról ismert gyógynövények kombinációját tartalmazza. A gymnema, fahéj, zöld kávé, keserű dinnye és a selyemmirtusz levél jótékony hatása a lecsökkent vércukorszint, megnövekedett inzulin-érzékenység, és mind a tárolt zsír, mind a tárolt szénhidrát csökkenésének mértéke. A hatóanyagok gátolják a szervezetben a szénhidrátok (pl. cukrok) felszívódását, a glukóz szintézist és kibocsátást. Csökkentik a szénhidrátfogyasztást követő hiperglikémiás kiugrást is, ezáltal az inzulinaktivitás gyengül, ami a zsírlerakódás ellen hat.

Gymnema Forte
:
3600,- Ft
/ doboz (85 db kapszula)