egészséges életmód

YiYa Gymnema Forte - az egészséges vércukorszintért és testsúlyért

Zöld kávé termékünk továbbfejlesztett változata!

Gymnema sylvestre A kontrollált vércukor- és inzulinszint mindnyájunk egészségének létfontosságú eleme (és nem csak a cukorbetegeké). Ugyanis a magas vércukor-, és inzulinszint megnöveli az egész szervezet gyulladásszintjét, amely hosszú távon krónikus betegségek kialakulásához vezethet. A folyamatosan magas vércukoszint növeli a cukor-, szív-, érrendszeri, és idegi betegségek, valamint az elhízás kialakulásának kockázatát.

A Gymnema Sylvestre egy Indiában őshonos, fás szárú kúszónövény. Leveleit Indiában több mint 2000 éve használják. Azok rágása elnyomja az édes ételek ízét, így csökkenti a vágyat is az édes íz után. Innen kapta nevét: gurmar, azaz „cukorgyilkos”. A gimnema hatékonyan hozzájárul a szervezet egészséges szénhidrát anyagcseréjéhez [31].

Gymnema sylvestre

A készítmény napjaink legkorszerűbb, vércukorszint normalizáló hatásáról ismert gyógynövények kombinációját tartalmazza. A gymnema, fahéj, zöld kávé, keserű dinnye és a selyemmirtusz levél jótékony hatása a lecsökkent vércukorszint, megnövekedett inzulin-érzékenység, és mind a tárolt zsír, mind a tárolt szénhidrát csökkenésének mértéke. A hatóanyagok gátolják a szervezetben a szénhidrátok (pl.cukrok) felszívódását, a glukóz szintézist és kibocsátást. Csökkentik a szénhidrátfogyasztást követő hiperglikémiás kiugrást is, ezáltal az inzulinaktivitás gyengül, ami a zsírlerakódás ellen hat.

Gymnema Forte
:
3600,- Ft
/ doboz (85 db kapszula)