egészséges életmód

YiYa Brokkoli & Szelén méregtelenítő komplex


brokkoli - a daganat-megelőzés támogatója A brokkoli a máriatövis és a szelén segítik a máj működését, jelentősen növelik az ún. 2-es fázisú méregtelenítő enzimek koncentrációját, köztük a glutationét, amely szervezetünk egyik legfontosabb saját antioxidánsa. A glutation semlegesíti és hatástalanítja a gyógyszerek, a vegyi szennyező anyagok és az alkohol kártékony hatását [3,4]. Ezek az enzimek hatékonyan segítenek megszabadulni a mérgező anyagoktól, és semlegesítik a szabadgyököket, így védenek meg a sokféle ráktól [5-14].

A brokkoli tartalmaz egy Szulforafán (Sulforaphane) nevű molekulát, amelyről az elmúlt évtizedben mutatták ki, hogy a rák megelőzésére szolgáló nagyon erős tulajdonságokkal bír. A mell-, gyomor, tüdő, vastagbél és prosztata rák gyakorisága csökken sulphoraphane bevitellel [5-14]. A rák megelőzésén kívül, ez a vegyület gátolja is a daganat növekedését, megöli rákos sejteket és javítja a betegek túlélési esélyeit.

szulforafán molekula szerkezete A Szulforafán (brokkoli) és az Apigenin (zeller) napjaink legkorszerűbb, legaktívabban kutatott fitovegyületei, a Silymarin, Silibinin (máriatövis komponensei) és a szelén hatóanyagokkal szinergikusan együtt dolgoznak a szervezet immunitásának fenntartásán, és a belső antioxidáns védelmi rendszerének megerősítésén (a SOD, Glutation és Kataláz enzimek termelésének fokozása által).


Brokkoli & Szelén
:
3600,- Ft
/ doboz (60 db kapszula)